Chec din Galbenusuri, Cappuccino și Cafea – O Delicatesă Aromată

0
(0)

Descoperă cum să prepari un chec delicios și aromat, perfect pentru orice ocazie.

Această rețetă de chec cu gălbenușuri, cappuccino și cafea este ideală pentru a impresiona oaspeții sau pentru a te răsfăța într-o zi obișnuită.

Combinând aromele bogate ale cafelei cu textura moale a checului, acest desert va deveni rapid favoritul tău.

Urmărește pașii simpli pentru a crea un chec savuros care să îți îmbogățească experiența culinară și să aducă un strop de cafea în bucătăria ta.

O rețetă de Elena Tănase

Chec din Galbenusuri, Cappuccino și Cafea – O Delicatesă Aromată

Dificultate:BeginnerTimp de preparare: 30 de minuteTimp de coacere, fierbere, prăjire: 40 de minuteTimp de odihnire: 40 de minuteTimp total: minutePorții:4 porțiiCalorii:300 kcal Cel mai bun anotimp:Available

Descriere

Învață să prepari un chec delicios cu gălbenușuri, cappuccino și cafea, perfect pentru orice ocazie. Urmează această rețetă simplă pentru a crea un desert aromat și impresionant care va deveni rapid favoritul tău și al familiei tale.

Ingrediente

Mod de Preparare

  1. Pregătirea gălbenușurilor: Bate gălbenușurile cu un praf de sare și zahărul până când amestecul devine omogen și zahărul se dizolvă complet.
  2. Adăugarea lichidelor: Încorporează treptat uleiul și 12 linguri de lapte, alternând cu făina cernută împreună cu praful de copt activat în sucul de lămâie.
  3. Prepararea compoziției aromate: Împarte compoziția în două. În jumătate adaugă cafeaua măcinată, cappuccino-ul și o lingură de lapte, amestecând bine.
  4. Coacerea: Toarnă prima compoziție într-o tavă pregătită, urmată de compoziția cu cafea. Folosește o furculiță pentru a crea un efect marmorat. Coace la 180°C pentru aproximativ 30-35 de minute.
  5. Răcirea și servirea: Lăsați checul să se răcească complet înainte de a-l pudra cu zahăr și a-l servi.
Cuvinte cheie:deserturi cu cafea, chec ușor de făcut, chec moale și pufos, rețete cu gălbenușuri, chec pentru petreceri, rețete cu lapte, chec tradițional, gustări dulci

Checul cu gălbenușuri, cappuccino și cafea este mai mult decât un simplu desert; este o experiență culinară care îmbină gustul intens al cafelei cu textura aerată a unui chec tradițional.

Poate iti place si….Chec de Post cu Nucă de Cocos si Cacao

Fiecare îmbucătură este o invitație de a savura momente pline de aromă și plăcere.

Acest chec se poate servi ca atare sau alături de o ceașcă de cafea proaspătă, transformând orice pauză de cafea într-un moment de festin.

Poftă Bună !!!

Loading

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *